fadhli (fa-ther-lee) yunus' fotopage

By: fadhli yunus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Oct-2007 18:06 Email | Share | | Bookmark
taman selasih, batu caves, kuala lumpur. (coming soon)



ully and fatherlee collabration at taman selasih, batu caves, kuala lumpur. more photos will be updated soon here and ully's at http://shafrymd.fotopages.com

fadhli (fa-ther-lee),
freelance photographer
+6012 633 9303
fadhliyunus@gmail.com
ym: angelcross_44


Thursday, 11-Oct-2007 10:17 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aildilfitri


*segan la saya mahu wish depan². mulut bau busuk lagi la. tu yang dok jauh² nih. mahap zahir dan batin. hohoho. pic credit: taufiq shariff location: belakang masjid India

maaf zahir dan batin; hanya kata² tersebut yang dapat saya muhammad fadhli bin md yunus ucapkan kepada rakan taulan, saudara mara dan kesemua umat Islam di seluruh dunia yang bakal menyambut hari raya aidilfitri dalam masa dua hari lagi, Insya-Allah.

kepada semua, tidak kira ke mana destinasi, pandu, tunggang, terbang, atau berjalanlah dengan cermat dan selamat. ingatlah kita pada yang tersayang.
yang main mercun tu, main lah elok² ye? hoho. (bukan nak larang coz aku pon maen jugak. yeehaaa! )
yang makan tu, ingat baca bismillah, jangan gelojoh, jangan lepas geram sebulan puasa pulak.

dan di sini saya bercakap utk diri saya sendiri dan semua, semoga anything yang kita lakukan, senantiasa lah kita ingat pada Allah s.w.t. Dah sebulan dah dapat chance nak beribadah, dapat pahala lebih. so kesempatan yang dah diberi, yang dah kita gunakan tu, janganlah kita sia²kan hanya kerana Ramadhan sudah meninggalkan kita. semoga Allah akan mempertemukan kita lagi dengan bulan yang suci, Ramadhan, di tahun hadapan dan tahun² yang selepasnya. insya-Allah.

dengan akhir kata daripada saya, assalamualaikum w.b.t. dan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.

fadhli (fa-ther-lee),
creative photographer
+6012 633 9303
fadhliyunus@gmail.com
ym: angelcross_44


Tuesday, 9-Oct-2007 23:53 Email | Share | | Bookmark
Jalan Tunku Abdul Rahman

last isnin (8 okt), went to jalan tunku abdul rahman with fad, kareem and the one and only taufiq shariff. and here, i share my experience thru out the whole day (at least until buka only la. hoho) with you.


- me and my monkey were caught in a traffic jam right after we got into KL. i actually thought it was gonna rain heavily since it was soooo dark at that time.


- near by the masjid negara. still in traffic.


- manage to get thru the traffic and made it in time, barely. 2 hours late actually. huhu. thank God, that time mendung je and tak hujan. parked in pertama complex and met them in front of the capital cafe. kareem and fad marah. taufiq shariff merajuk blkg camera.


- jalan² for a while and jumpa these two midgets; the merchant and the sleeping midget.


- this old guy was sangat terkejut when he looked at me and i manage to get this candid. still, i wonder why he was so shocked.


- old school rider! this apek is sangat cool with his basikal buruk and his cool shades strolling down the street.


- kareem and fad macam tgh maen game. hoho. and taufiq shariff still merajuk behind his camera.


- "eskimo man". he was walking around the place without a care in the world in that jacket. weird...


- lambang keimanan taufiq shariff.


- well...


- putih and putih. oren and oren. (motor dia cool. saya jeles. stylo whoaaa. )


- bang! bang! bang!


- like this pic coz that guy kinda "blend in" with the kedai. just look, his baju sama colour with the sign kedai tu.


- and right across the kedai, there was this lady, looks like she was waiting for someone. and she looked kinda sad. i wonder...hmm...


- left: this granny was standing so close to us as if she wanted us to take her pic.
right: i could've sworn...i really think this guy is a secret agent or some kind of mafia boss or something.



- left: stopped by the "coliseum" for a while. right: rest, after the long walk thru jalan tar.


- sivaji.


- "to the left, to the left". met this pakcik right outside of masjid india where we stopped by for our asar prayer. and as you guys can see, he claims to be the ketua penyelidik angkasa lepas malaysia. well...i dont know, really. but taufiq shariff sure do believe him so. why? bcoz...


- left: the pakcik penyelidik and the two "angkasawan" held a meeting in front of masjid india.
right: the "takeoff".



- hanya untuk taufiq shariff.


- n yes, we also hung out with pijan bluerenjer! but...only for a lil' while before we parted ways bcoz he was there with some of his frens and we ourselves have to find a place to buka puasa at that time. anyways, been a long time mate. hope to c ya again soon.


- kid and baloon and more baloons!


- oi jimbek! got ur pic also laaa!


- simply tembak je.


- finally, we ended up back at the capital cafe where we met earlier. left: got safe? right: "lepas makan jalan, org laen mau makan.


- fad...jgn garu² fad...

so, overall, thanks la korang. u guys rocks. fad for "sushi", kareem for sate, and taufiq shariff for tunggu aku for dua jam! hoho. tapi ko "seksa" aku lagi kejam! parking rm12 weyh! fish you man!

gambar mereka²:
http://fadphotography.fotopages.com
http://experiment.fotopages.com
http://amrulkareem.fotopages.com

fadhli (fa-ther-lee),

creative photographer
+6012 633 9303
fadhliyunus@gmail.com
ym: angelcross_44


Sunday, 7-Oct-2007 16:01 Email | Share | | Bookmark
HDR...NOT! xP

 
experimented on the "HDR" technic for fun. my sifoo fren mr. riddix (http://riddix.fotopages.com) was the one who actually taught me this technic and gave some other tips to help me finish this piece. nothing much, but here you go!


*pic was taken at this year's bon odori event in shah alam. model : matthew nuruz bellamy

fadhli (fa-ther-lee),
creative photographer
+6012 633 9303
fadhliyunus@gmail.com
ym: angelcross_44



Saturday, 18-Aug-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
Juliana & Mohd Farisya - The Reception

 
 
 
View all 39 photos...


12 Ogos tahun ini, bukan sahaja menjadi titik bersejarah bagi pasangan ideal; Juliana Johari Tan & Mohd Farisya Yusoff. Namun, ianya juga adalah tarikh keramat bagi pasukan penembak tepat kami yang terdiri daripada azim, fad dan kareem. Ya, buat julung kalinya kami semua berkumpul untuk menembak beramai-ramai di majlis nan indah pada malam itu. Kami juga disertai oleh rakan azim iaitu encik kacuk yang turut menjayakan majlis tersebut. uyeh.



And to the newly weds, Selamat Pengantin Baru, semoga kekal berbahagia sehingga ke anak cucu.



a job for http://azimpuch.fotopages.com

more pictures at http://amrulkareem.fotopages.com and http://fadphotography.fotopages.com


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net