fadhli (fa-ther-lee) yunus' fotopage


My name: fadhli yunus
My Fotopage: http://fatherlee.fotopages.com/
About me: www.myspace.com/fadhlizio. ;)
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS-400D
Canon
Friends:
eone xosheez
Latest entry:WEDDING PROMO!
Special promotion...... sila la promot pada kawan2, saudara mara, teman opis..... Ada new deal... sila baca flyers diatas... Sebarang pertanyaan boleh la call. TQ View this Fotopage entry
Amrul karim
Latest entry:flickr.com
saya pindah rumah ke http://flickr.com/amrulkareem View this Fotopage entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
taufiq shariff
http://taufiqshariff.blogspot.com/() View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Majapahit the P A H E T
Latest entry:Green Apple
sudah lama sy tak upload di sini :D View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
hafidz kamaruddin
Latest entry:FP VS WP
"kalau bukan kerana isu fotopages berasal dari israel pun aku mmg dah plan nak berpindah ke wordpress tahun 2009 ni, tp aku x tinggalkan fp ni 100%, aku akan still update fp each time aku upload entry baru kat wordpress, mulai 2009 http://hafidzkamaruddin.wordpress.com//(hafidzkamaruddin.wordpress.com) akan jadi official photoblog aku." akhir2 ni isu fotopages berasal/kepunyaan orang israel berbangkit kembali, isu ni dah lama timbul tp isu ni jadi panas sejak israel menyerang bumi palestin yang meny... View this Fotopage entry
sapex xoxo
Latest entry:WANTED!
www.ministryofmoment.com View this Fotopage entry
fad photoplay
Latest entry:London undergound - black&white outtakes
jalan-jalan kat london naik tube(keretapi bwh tanah) adalah amat menyeronokkan.sama mcm lrt kat kl jugak.tapi ni pengalaman yang lain. click view all for the rest photos. also on http://photoplayfad.blogspot.com (NEW photoblog) see u guys for next post - london trip fad creative photographer +60176623884 fadmanaf@gmail.com http://flickr.com/photos/photoplayfad http://fadmanaf.wordpress.com ym id:fad758 View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
nurhanum ahmad
Latest entry:reception : tini & steng
http://atmosferapix.fotopages.com/?entry=1817457&back=http://atmosferapix.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(click click untuk selebihnya) View this Fotopage entry
tah ape ade kat atas tu pon aku xtau. dah dah, balek jom!
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
Candid Street Photography
Latest entry:We're Moving!!
Come n visit our new photo blog! http://photographyplanet.org Thank You! http://photographyplanet.org <-----click here! View this Fotopage entry
izham effendi
Steven & Coconut Treez Live in Malaysia, CapSquare, KL 29th November 2008 Featuring OAG, Dead Mushroom, Republic of Brickfields, Bittersweet, Pure Vibracion, Rivernation, Skudap Skudip, Plague of Happiness, Whimsical, Redemption, Priority and Maddame. Kali ini sekali lagi diberi tanggungjawab dan kepercayaan penuh dari anggota DM(Dead Mushroom) View this Fotopage entry
Jay Ismail
Latest entry:ezrina & abu
aku tak reti nak hamek kawen2 ni..sib baik ni jiran sebelah....ahahhaha View this Fotopage entry
ely yanniz
Latest entry:2008:change!
http://yanniz.wordpress.com sekarang semua ke sana k. regards, yanniz View this Fotopage entry
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
farhanis fadzil
Latest entry:overview
Akhirnya, i got my computer fixed! I guess ill be updating my fotopages back again.. nanti kan the latest ones :) ------ Ni sume gambar-gambar lama yang tidak diupload di sini pada dahulu kala. Banyak la jugak.. tapi sini sikit je.. nak tgk banyak lagi, sume kat my http://picasaweb.google.com/neys.fadzil Photoshoot with Juria 27th June & 10th July The Crasinski 3rd July Merdeka Celebration at school 17th July Couple Shot Iylia & Izzad_ garage sale View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
si pijan
okay this page takkan aktif lagi untu art-werk ku sbb sume akan berpindah atau lebih tepat sudah berpindah ke http://pijan.deviantart.com kat sini nanti jd tempat letak gamba event je.k --- ITS EJAT BIRTHDAY.. location: kedai kopi *kredit utk shaza yg berusaha keras utk beday boifren nye ini View this Fotopage entry
ahmad ridhwan
Latest entry:Eyes of the ....
nothing to say..its all about expression.. View this Fotopage entry
emran malek
Latest entry:new things come up now
Emran Malek Senior Photographer ThePhotographer (CA0128707-H) emranmalek@gmail.com YM : orang_lidie 012-965 7696 View this Fotopage entry
omar farid roslee photography
Latest entry:saya mula berhenti di sini....
*mr.roboyo(business partner coming soon) n g-r [size=9]daripada entry ini saya mula berhenti update dari fotopages..tggu kemunculan perpindahan saya ke blog baru yang skit lagi nk siap..hehe..kepada rakan2,kawan2,client2 n follower2 saya..nnt saya update untuk link blog saya..thank you so much!!!!...love u all!!!! omarfaridroslee +0177780619 +0179432385 View this Fotopage entry
Core Crews
Latest entry:ROCKAMANIA!!!
View this Fotopage entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
Aleya Ariana
View this Fotopage latest entry
oooo oooo
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016